ONS VERHAAL

Ons Moxxa avontuur vindt zijn oorsprong in China. Lokale vrienden vertelden ons over de anti-bacteriële kracht van de Artemisia plant, ook wel Moxa genoemd.

Vele interessante en bijzondere brainstorms hebben ertoe geleid dat we samen een garen hebben ontwikkeld geschikt voor sokken. Na een tijd van testen en ontwikkelen op pasvorm en blijvend anti-bacterieel zijn, was onze eerste MOXXA sok geboren!

Niet alleen de sokken maar ook de manier waarop de productie geschiedt, maakt dit avontuur voor ons zeker zo bijzonder. De producent schenkt de zaden van de Artemisia plant aan de lokale boeren en koopt vervolgens de oogst van hen later weer terug, waarmee lokale armoede bestreden wordt. Wij wilden de cirkel in Nederland  rond maken en dat heeft ons ertoe gebracht om sokken te doneren aan een organisatie die zich ook sociaal inzet; Het Leger Des Heils! De dakloze en kwetsbare mensen die zij helpen dragen hun sokken vaak langer dan een dag en is er dus een behoefte aan extra sokken. Die hebben we daarom speciaal voor hen ontwikkeld in een extra warme, zachte en anti-bacteriële uitvoering.

Voor elke 5 paar MOXXA sokken die jij koopt, doneren wij een paar van deze speciale sokken aan het Leger Des Heils. En of ze goed terecht komen? Jazeker, want wij overhandigen de sokken persoonlijk  aan de mensen op de avonden dat wij op pad mogen met de Soepbus van Het Leger Des Heils! Wij hopen dat jij net zo enthousiast bent over onze anti-bacteriële MOXXA sokken als dat wij zijn! Veel draagplezier en alvast dank voor het doneren aan Het Leger Des Heils!

Het MOXXA-Team